Předkrmy
50 g | Naše pečínkové a husí sádlo s domácím pečivem |
---|---|
1 ks | Opečený toust s mozzarellou na ochuceném listovém salátku |
Polévky
0,33 l | Hovězí vývar s nudlemi |
---|---|
0,33 l | Česnečka se sýrem opečeným chlebem |
0,33 l | Zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou |
Naše speciality
Jídla vaříme výhradně z čerstvých surovin, které připravujeme šetrným způsobem, uvedené přílohy nelze měnit
200 g | Dušená hovězí kližka na červeném víně s nakládanými cibulkami, šťouchaný brambor s cibulkou |
---|---|
200 g | Anglický roastbeef s opékaným bylinkovým bramborem a česnekovým dipem |
250 g | Pečený vepřový bok s kysaným nebo dušeným zelím (jako přílohu doporučujeme vařený brambor, nebo kynutý knedlík) |
250 g | Konfitované kachní stehno sous-vide s dušeným zelím, kynutý knedlík |
650 g | Pečená marinovaná vepřová žebra (kyselé okurky, feferonka, hořčice, kečup, křen, cibule, náš chléb) |
200 g | Tlapky z vepřové panenky s opečenou cibulkou a slaninou, přelité pikantní omáčkou |
200 g | Hustopečský flamendr z vepřové kýty s křenem |
150 g | Kuřecí nudličky v sýrové omáčce s bylinkami |
Naše sladká specialita
300 g | Kynuté meruňkové knedlíky sypané mákem a cukrem, přelité rozpuštěným máslem |
---|
Steaky
200 g | Steak z pravé hovězí svíčkové |
---|---|
250 g | Steak z hovězího pupku (Flank steak) |
200 g | Steak z vepřové krkovičky |
200 g | Steak z kuřecích prsíček |
Ke steakům nabízíme (100 ml):
smetanovo-pepřovou omáčku z nakládaného pepře |
---|
smetanovo-nivovou omáčku |
smetanovo-hříbkové ragú |
Ryby
200 g | Steak z lososa s grilovanou zeleninou |
---|---|
200 g | Pstruh na grilu plněný bylinkami a přelitý máslem |
Smažená a bezmasá jídla
150 g | Smažený kuřecí řízek z prsíček |
---|---|
150 g | Smažený plněný kuřecí „Gordon Bleu“ |
200 g | Smažený česnekový vepřový řízek z krkovičky |
120 g | Smažený sýr |
100 g | Smažený hermelín s brusinkami |
Dětské menu
100 g | Kuřecí plátek na másle |
---|---|
100 g | Smažený kuřecí řízek |
60 g | Smažený sýr |
150 g | Tagliatelle s tomatovou omáčkou, sypané sýrem |
150 g | Kynuté meruňkové knedlíky sypané mákem a cukrem, přelité rozpuštěným máslem |
Něco k pivu / vínu
400 g | Sýrové prkénko (uzený sýr, eidam, niva, hermelín, chléb) |
---|---|
400 g | Uzeninové prkénko (uzené maso, pikantní klobása, anglická slanina, špek, feferonky, chléb) |
800 g | Míchané prkénko (sýry a uzeniny) (uzený sýr, eidam, niva, hermelín, uzené maso, pikantní klobása, anglická slanina, špek, feferonky, chléb) |
100 g | Tatarská topinka z pravé svíčkové (3 ks topinek) |
1 ks | Topinka s kuřecím masem a parmazánem |
Těstoviny a gnocchi
300 g | Tagliatelle s kuřecím masem a tomatovou omáčkou, sypané parmazánem |
---|---|
300 g | Gnocchi s kuřecím masem a smetanovým špenátem |
Velké obědové saláty
350 g | Zeleninový salát s kousky pečeného lososa a bylinkovým dresinkem, opečený toust |
---|---|
350 g | Listový salát s kuřecím prsíčkem a mozzarellou, opečený toust |
350 g | Cizrnový salát s cherry rajčátky, pórkem, rukolou a balkánským sýrem, opečený toust |
Dresinky a omáčky
50 g | Tatarská / pikantní omáčka |
---|---|
50 g | Kečup / hořčice |
50 g | Česnekovo - jogurtový / bylinkovo – jogurtový dresink / holandský dresink |
Přílohy
250 g | Šťouchané brambory s opečenou cibulkou a slaninou |
---|---|
250 g | Opékané brambůrky Grenaille (ve slupce) |
250 g | Vařené brambory s máslem a petrželí |
250 g | Bramborová kaše |
250 g | Opékané brambory (česnek) |
200 g | Hranolky |
150 g | Dušená rýže |
200 g | Dušená zelenina na másle |
250 g | Grilovaná zelenina |
100 g | Sterilovaný okurek |
1 ks | Opečený toust |
1 ks | Naše pečivo |
Přílohové saláty
200 g | Šopský salát s balkánským sýrem |
---|---|
200 g | Rajčatový salát s cibulí |
200 g | Okurkový salát |
200 g | Míchaný zeleninový salát |
Dezerty
Zmrzlina se šlehačkou |
---|
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou |
Marlenka se šlehačkou |
Panna cotta s lesním ovocem |
Italské tiramisu |
Váha masa je vždy uvedena v syrovém stavu
Kuchyně vaří od 11:00 do 22:00 hod.
Jídelní lístek je platný od 1. 6. 2020